Vertrouwenspersonen van VC Olympia

Wij willen als VC Olympia zorgen voor een plezierige en veilige sportomgeving voor al onze leden en al onze vrijwilligers, jong en oud. Wij willen dit bij onze vereniging mede waarborgen door het instellen van vertrouwenspersonen. Elk van deze personen kan worden benaderd, telefonisch, via mail of via persoonlijk aanspreken. Uiteraard wordt elke melding strikt vertrouwelijk behandeld en wordt alleen verdere actie ondernomen als de melder, of ouder/verzorger daarmee instemt.

Mocht je, als lid van VC Olympia te maken krijgen met pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, agressie of zelfs geweld, dan kun je contact opnemen met een van onze vertrouwenspersonen. Ook als je van mening bent dat een persoon, al dan niet lid van VC Olympia, je op een of andere wijze lastig valt of ongewenst benadert of behandeld mag je contact met een van ons opnemen. Wat grensoverschrijdend gedrag is, bepaal jijzelf. Jij bepaalt wanneer gedrag een grens overgaat.

Wij zijn er onder meer voor het opvangen, begeleiden en ondersteunen van degene die melding maakt van ongewenste toenadering. De vertrouwenspersoon analyseert de melding, adviseert hierover en begeleidt eventueel contacten naar professionele hulpverleners.

Duidelijk is, dat het in alle gevallen gaat om delicate kwesties die op een juiste manier moeten worden opgelost. De vertrouwenspersoon behandelt alle hulpvragen in strikte vertrouwelijkheid. Er wordt pas actie ondernomen als de melder, of ouder/verzorger daarmee instemt.

De vertrouwenspersonen van VC Olympia:

Sam Zijlmans
Dames 2
Tel: 06-36599335
E-mail: samzijlmans1@gmail.com

 

 

In de CMV-jeugd ben ik gestart met volleybal. Naast het volleyballen, studeer ik voor leerkracht basisonderwijs. Op dit moment speel ik bij dames 2. Ik beleef 3 maal per week veel plezier aan de sport, samen met mijn team. Deze vreugde gun ik anderen ook tijdens het beoefenen van een sport. Ik wil hier graag aan bijdragen, door middel van hulp te bieden waar nodig. Zodat we samen een veilig klimaat in onze vereniging behouden

Mariet Segers
Dames VT 2
Tel: 06-39146384
E-mail: marietsegers@hotmail.com

 

 

Sinds 1987 ben ik actief speelster bij VC Olympia en haal veel voldoening uit de teamspirit en de vriendschap die ontstaat door de wekelijkse ontmoetingen. Wat mij betreft is het een vanzelfsprekendheid om dit in een veilige setting te mogen doen en ik wil me graag inzetten voor onze vereniging als iemand dit anders ervaart. Naast mijn dagelijkse werk voor het bestuur van Peel en Maas, bied ik graag een luisterend oor aan en mijn NLP-opleidingen en ervaringen met systemisch werk helpen mij hierbij.

 

Jan Bol
Bestuurslid en Scheidsrechter
Tel: 06-5232648
E-mail: janbol.com@ziggo.nl