Jeugdspeler van de maand Indy Bos zaterdag 19 Februari 2022

24/02/2022

Zaterdag 19 februari mag Indy Bos als jeugdspeler van de maand de voorbereiding en wedstrijd van VC Olympia D1 tegen VC Kessel D1 van dichtbij meemaken. Ze mag bij de voorbereiding zijn en de warming up mee doen. Vervolgens mag e met haar opslag en daaruitvolgende rally de wedstrijd in gang zetten. in gang zetten.
Indy is vanaf november 2019 officieel lid geworden van onze vereniging. Indy is met veel interesse gestart bij niveau 3 om het volleybal te leren. De 2e seizoenshelft werd er al gelijk promotie geboekt en ging Indy over naar N4. Aangezien ook in dit niveau de vooruitgang goed zichtbaar werd, kon het nieuwe seizoen gestart worden in N5. Helaas begon al vrij snel het probleem “Corona” waardoor er trainingen kwamen te vervallen wegens de opgelegde maatregelingen. Gelukkig konden er later in het seizoen wel trainingen in de buitenlucht
worden gegeven, waardoor bepaalde volleybal technieken en spelsituaties toch aangeleerd konden worden, zij het in aangepaste vorm. Op deze trainingen liet Indy zien, dat ze het volleybal snel onder de knie kreeg. Dit seizoen werd de overstap gemaakt naar N6. Het laatste niveau bij de CMV alvorens de leeftijd wordt bereikt voor de jeugd. N6 bestaat al uit het volledige volleybal spel waarbij alle basis vormen van toepassing zijn. Serveren, passen, set-uppen, smashen & blokkeren. Indy is dus een van de spelers die veel technieken moest aanleren met minder trainingsuren dan gemiddeld in een seizoen. We mogen wel zeggen dat haar dit goed af gaat. Indy mist zelden een training en ze is gemotiveerd om dingen te leren. Alle tips die worden gegeven, probeert ze dan ook toe te passen.
Indy blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !