Jeugdspeler van de maand Nisa Aras & Iva Gerards zaterdag 19 Maart 2022

18/03/2022

Zaterdag een speciale editie van de jeugdspeler van de maand. Er worden 2 jeugdspelers geïntroduceerd i.v.m. de vele aanpassingen van wedstrijden wegens de Corona maatregelen. Nisa & Iva mogen als jeugdspelers van de maand de hele voorbereiding op de wedstrijd van VC Olympia Dames 1 tegen Jokers VC D1 van dichtbij meemaken. Na de voorbespreking en warming up mogen zij met hun opslag de wedstrijd in gang zetten.
Nisa & Iva zijn beide vanaf eind 2018 officieel lid geworden van onze vereniging. Aangezien er op dat moment best veel jeugd begon om het volleybal te leren, was het ideaal om als trainer de basis van het volleybal, uit te kunnen leggen aan een grote groep spelers. Nisa & Iva zijn dan ook met veel interesse gestart bij niveau 1. Niveau 1 bleek al snel goed beheerst te zijn, waardoor er een stapje bij moest komen, Niveau 2 / 3. Aangezien beide de leeftijd al hadden bereikt om nog iets meer aan te moeten kunnen, is er voor gekozen om hun nog meer uitdaging te geven, zodat ze ook snel grotere stappen konden maken en doorgroeien naar hoger niveaus en konden ze aansluiten bij hun leeftijdsgenoten in N4. Zo leergierig als Nisa & Iva blijken te zijn, gaat het qua techniek ook steeds beter en wordt er een keuze gemaakt om beide verder te laten spelen in hogere niveaus . Deze keuze blijkt een juiste keuze en hier zien we hun techniek steeds meer verbeteren en blijken ze een vaste waarde te zijn voor hun team. Er wordt steeds meer geprobeerd om de bovenhandse service onder de knie te krijgen, want dat vind toch ieder speler wel erg leuk. Ondanks de Corona maatregelen, laten beide spelers zien dat ze graag vooruit willen en zetten ze zich elke training weer in om het spelletje goed onder de knie te krijgen.
Inmiddels staan beide spelers samen in een team en loopt het lekker in de competitie en maken ze ook een goede kans op het kampioenschap.
Nisa & Iva blijf jullie zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jullie als volleybalsters. Veel succes zaterdag 19 maart bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd!