Jeugdspeler van de maand Jans v. Lier zaterdag 17 december 2022

14/12/2022

Vandaag is Jans de laatste jeugdspeelster van de maand dit kalenderjaar. Jans mag de Dames 1 wedstrijd tegen Somas/Activita DS3 in gang zetten.
Jans is 9 augustus 2018 officieel lid geworden van onze vereniging. Ze is begonnen in de volleybalspeeltuin. Daarna stroomde ze door naar niveau 1. Het was al snel duidelijk dat Jans de techniek van het toetsen snel oppikte en dus snel door kon naar niveau 2. Jans was altijd heel fanatiek en probeerde alle ballen te hebben. Het seizoen daarna was ze helemaal toe aan niveau 3 waar de 1e bal verplicht getoetst moest worden. Ze liet zien technisch een goede speelster te zijn en ging ook bovenhands snel vooruit.
Vorig seizoen ging ze in niveau 4 competitie spelen. Jans kon de bal goed passen en ook bovenhands de ballen over het net spelen ging super. Jans speelde fanatiek met haar teamgenootjes en het team werd de 2e helft van vorig seizoen dan ook kampioen. Jans is er altijd op de trainingen, heel leergierig om nieuwe dingen te leren, maar heeft ook veel plezier. Er wordt vanaf vorig seizoen goed geoefend met de aanvalspas en het aanvallen. De aanvalspas zit er al goed in en ook het aanvallen tijdens de trainingen vindt ze een feestje.
Jans speelt dit jaar in niveau 5, waar het 3 keer spelen heel belangrijk is. Alle technieken komen nu aan bod: passen, bovenhands spelen, aanvallen en blokken. Ook het bovenhands serveren wordt al druk geoefend, want dat mag vanaf niveau 6 gedaan worden. Jans was met haar team de beste in hun poule en zijn de 1e helft van dit seizoen als kampioenen geƫindigd.
Jans blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !