Jeugdspeler van de maand Floor Eijkelberg zaterdag 4 februari 2023

01/02/2023

Zaterdag mag Floor om 18.00 uur met haar opslag de wedstrijd van Dames 1 tegen VC Landgraaf DS1 in gang zetten.
Floor, vanaf 17 augustus 2018 lid, is begonnen in niveau 1 waar we naast bewegen en balspelletjes ook al gingen oefenen met serveren en toetsen met ballonnen en strandballen. Floor pikte de techniek van het toetsen snel oppikte, dus ging ze snel door naar niveau 2. Ze liet hier zien dat ze goed kon toetsen en vangen. Het seizoen daarna in niveau 3 was het verplicht toetsen van de 1e bal voor Floor geen probleem. Ze had ook bovenhands al veel kracht en kon de ballen goed achter in het veld spelen.
Vorig seizoen in niveau 4 zorgde ze met haar passes dat de bal bij de speler middenvoor kwam, maar ook zelf de ballen opgooien als set-upper ging heel goed. Floor speelde fanatiek met haar teamgenootjes en werd de 2e helft van vorig seizoen dan ook kampioen. Floor is er altijd op de trainingen en ze is leergierig om nieuwe dingen te leren. Ze is ook thuis veel in de weer met een volleybal. Er wordt vanaf vorig seizoen geoefend met aanvallen, waarin ze goed vooruit gaat.
Floor speelde de 1e helft van dit seizoen in niveau 5, waar het 3 keer spelen heel belangrijk is. Alle technieken komen nu aan bod: passen, bovenhands spelen, aanvallen en blokken. Ook het bovenhands serveren wordt al druk geoefend. Floor was met haar team de 1e helft van dit seizoen als kampioen geƫindigd. Nu zit Floor in niveau 6 en mag ze eindelijk bovenhands serveren in de wedstrijden.
Floor blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !