Jeugdspeler van de maand Tess Teeuwen

12/04/2023

Tess mag vanavond als jeugdspeelster van de maand de wedstrijd van Dames 1 tegen Van Hoorn Carbide VC Weert D1 in gang zetten.
Tess kwam begin 2022 via een vriendinnetje mee naar de training en had er vanaf het begin veel plezier in. Ze is begonnen bij niveau 4 waar ze hard ging oefenen met toetsen, serveren en bovenhands spelen. Ze liet zien dat ze veel balgevoel had en pikte de volleybaltechniek heel snel op. Tess oefende eerst bij niveau 4 met 3x spelen en het passen. Ze is tijdens de trainingen heel leergierig en is heel actief in het veld. Ze gaat voor alle ballen en zorgt dat ze de bal in het spel kan houden.
Dit seizoen begon ze met wedstrijden spelen in de competitie van niveau 5. Ze wonnen maar liefst 15 wedstrijden en er werd 3x gelijk gespeeld. Er werd goed samengewerkt en veel 3x gespeeld wat telkens extra punten opleverde. Dit had als resultaat dat ze met 65 punten uit 18 wedstrijden glansrijk kampioen werd met haar team. De 2e helft van dit seizoen speelt ze ook in niveau 5 en daar werd tot op het laatst gestreden om het kampioenschap. Tess is er bijna altijd op de trainingen en doet fanatiek mee. Ze heeft een mooie techniek bij het aanvallen en de aanvalspas zit er bij haar al goed in. Het bovenhands serveren zijn we goed aan het oefenen. Ze heeft technieken vaak snel onder knie en is motorisch sterk. Ze is niet alleen fanatiek, maar heeft het ook gezellig met haar vriendinnen en teamgenoten. Ze laat tijdens de trainingen en wedstrijden zien, dat ze toe is aan een volgende stap en zodat ze ook bovenhands mag gaan serveren bij de wedstrijden. Tijdens de trainingen worden alle technieken geoefend: passen, bovenhands spelen, aanvallen en blokken. Tess blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes zaterdagavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !