Jeugdspeler van de maand Resi Lemmen zaterdag 2 maart 2024

28/02/2024

Resi mag zaterdag 2 maart als jeugdspeelster van de maand de wedstrijd van Dames 1 tegen Volley Tilburg DS2 van dichtbij meemaken en in gang zetten met haar service.
Resi is 28-12-2021 officieel lid geworden van onze vereniging. Ze kwam met veel enthousiasme naar de 1e training en had er vanaf het begin veel plezier in. Ze heeft eerst een half jaartje geoefend met toetsen, serveren en bovenhands spelen. Ze was fanatiek en bewoog goed naar de ballen toe. Ze pikte de volleybaltechniek snel op en ze was tijdens de trainingen heel leergierig. Ze oefende thuis ook veel met haar oudere zus Anouk, die in niveau 6 speelde. In seizoen 22/23 begon ze met competitie spelen in niveau 4, waar het 3x spelen geoefend werd. Vooral het passen naar de speler middenvoor aan het net wordt daar heel belangrijk en dat lukte al heel goed. Ze werd dat seizoen de 1e helft met haar team al 2e. De tweede helft zette ze haar goede niveau door met haar team en werden ze kampioen!! Dus dit seizoen was een nieuwe uitdaging wel nodig en ging ze niveau 5 spelen. Het vangen mocht niet meer en 3x spelen leverde telkens een extra punt op. Dit probeerden ze zoveel mogelijk te doen. Ze hield zich prima staande met haar team en werd 2e in de competitie na veel spannende wedstrijden. Ze laat met volleyballen een goede groei zien en luistert goed naar alle aanwijzingen die ze krijgt. Ze is er bijna altijd op de trainingen en werkt hard. Tijdens de wedstrijden heeft ze een goede pass naar de set-upper, maar ook aanvallen doet ze graag. Vanaf januari dit jaar speelt ze met 5 andere meiden in niveau 6, waar ze samen veel plezier hebben. Er mag nu bovenhands geserveerd worden, een techniek die Resi al vroeg onder de knie had. Ze is met haar service dan ook regelmatig gevaarlijk voor de tegenstanders. Ze komt ook regelmatig met haar vriendinnetjes naar Dames 1 kijken. Dit laat wel zien dat volleybal heel belangrijk voor haar is. Ze is sinds kort gestart met een 3e keer trainen in de week om technisch nog beter te leren volleyballen.
Resi blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes zaterdagavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !