4 punten voor VC Olympia dames.

17/03/2018 - Dames 1

VC Olympia D1 – Havoc D1: 3-2

Ondanks de 3-1 nederlaag van de vorige keer kwamen de dames van VC Olympia moeilijk op gang. Toch wisten de dames van VC Olympia wel wat hun te doen stond. Met een zieke en een aantal kneuzingen hadden we versterking van Inge Laurijssen. Inge heel erg bedankt!

De eerste set kwam moeizaam opgang, er was totaal geen drive en beleving. Toch wisten de dames na een forse achterstand van 15-20 de set binnen te slepen met 25-22. De tweede set leek ons nog meer moeite te kosten dan de eerste, de aanval werd niet afgemaakt en het aantal netfouten was ondertussen ook niet meer op een hand te tellen. De dames van Havoc, die overigens ook geen mooi volleybal speelde, wisten deze set te winnen met 21-25. Over de derde set valt niet veel positievers te vertellen. Vanaf een 9-11 achterstand leek het alsof de dames de hoop al hadden opgegeven. Geen positiviteit, nog steeds geen beleving en telkens een stapje te laat voor een mooie afloop. Ook deze set verloren de Dames van VC Olympia met een duidelijk verschil van 18-25. In de vierde set lieten de dames van VC Olympia nog steeds geen mooi volleybal zien. Wel wisten de dames van VC Olympia dat ze wat goed te maken hadden en absoluut niet wilde verliezen. Met een winst van 25-22 gingen de dames de vijfde set in. De punten liepen gelijk op en het was de vraag wie de meeste fouten zou maken. Na een spannende vijfde set wisten de dames van VC Olympia dan toch met 16-14 de set binnen te slepen. 4 punten in de pocket, ondanks een hele slechte wedstrijd.

We hopen dat de dames van VC Olympia volgende week tegen Hands up DS1 in Berlicum iets mooiers neer kunnen zetten.