VC Olympia Dames 1 doet zichzelf te kort in Budel

01/12/2018 - Dames 1

Ledub DS 1 – VC Olympia DS 1: 3-1

Nadat een aantal dames in de ochtend allerlei pietenkunstjes hadden uitgevoerd bij het volleybalplein stond in de middag de enige wedstrijd van de competitie tegen Ledub dames 1 op het programma. Ledub is een sterk team dat in eigen huis pas 1 set heeft verloren.
De eerste set begonnen we sterk, slimme ballen afgewisseld met mooie aanvallen en erg veel enthousiasme hielp ons naar een overtuigende setwinst, 25-18.
Budel kennende wisten we dat ze zich zeker zouden gaan herpakken in de tweede set. Daarentegen waren wij niet alert en maakte veel persoonlijke fouten. Een verdiende 25-14 voor Ledub maakte de stand in sets weer gelijk. Deze set vergeten en weer opnieuw beginnen, alles is nog mogelijk. De derde set ging in het begin gelijk op, halverwege de set liep Budel uit. Wij konden nog goed terug komen maar de set ging helaas met 25-20 naar Budel. Om met een winst naar huis te gaan moest de vierde set gewonnen worden. Tot de slotfase van de set ging het gelijk op en waren we gewaagd aan elkaar. Op het kritieke moment was Ledub de stabielere ploeg die de eindoverwinning met 25-22 naar zich toe trok.
Al met al een wedstrijd waar wij zeker kansen hadden en we kijken nu al uit naar de revanche bij ons in Panningen.
Na de wedstrijd mochten we genieten van heerlijke hapjes die de dames van Ledub voor ons hadden klaargemaakt. Ondanks de nederlaag hebben we toch een gezellige derde helft gehad met zijn allen.
Komende week trainen, pakjesavond, pepernoten eten en ons voorbereiden op de derby tegen Velden dames 1.

We spelen zaterdag 8 december om 19:15 uur thuis tegen VC Velden DS 1 waar een aantal teamgenoten van ons gaan strijden tegen oud teamgenoten. Hopelijk tot dan !!