Bedovo wint dit keer eenvoudig van Heren 1.

30/03/2019 - Heren 1

Bedovo HS1 – VC Olympia HS1 4-0

Vorige week werd er in eigen hal verrassend gewonnen van Bedovo. Vandaag werd in Beek en Donk de inhaalwedstrijd gespeeld. Vanaf het begin was duidelijk dat Bedovo revanche wilde nemen en bij de heren van Olympia ontbrak de wil en overtuiging om nogmaals voor een stunt te zorgen.
Daar waar vorige week Olympia begon met een ijzersterke serve, was het Bedovo deze keer met een lastige serve. De passfouten stapelden zich op aan Olympia zijde en kwam zo geen moment aan aanvallen toe. Mede door fouten van de thuisploeg kwamen de Panningenaren op het scorebord, maar in de eerste set scoorden ze zelf nauwelijks punten. Bedovo kwam zo op een 1-0 voorsprong.
Ook in het vervolg van de wedstrijd kwam Olympia niet in de flow van vorige week. De kopjes bleven hangen en de overtuiging ontbrak om het de thuisploeg vandaag lastig te maken. Veel eigen fouten werden meteen afgestraft. Op de momenten dat de Panningenaren in scoringspositie kwamen, werden de gecreëerde kansen als cadeautjes uitgedeeld aan de thuisploeg. Een paar keer konden de Panningenaren zich vastbijten in de rally en zo enkele punten op rij scoren. Echter, het gat met Bedovo was steeds te groot om te overbruggen. Met drie keer 25-17 in de overige sets nam de thuisploeg eenvoudig revanche op Olympia.