Wisselvalligheid treft VC Olympia Dames 1

05/10/2019 - Dames 1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Bergambacht op het programma. Vantevoren een lekkere lunch gehad zodat er genoeg krachtvoer zou zijn om de wedstrijd in te gaan.

Er werd matig begonnen aan de eerste set. Door een service serie wist Dames 1 uiteindelijk toch de set naar binnen te slepen. Omdat het niveau nog niet was zoals het kan zijn was de boodschap duidelijk. Er moest met meer lef worden gespeeld en er moest vooruit gedacht worden. Helaas kreeg Dames 1 hier geen grip op en ging de tweede set verloren met 25-22. In de derde set kwam Dames 1 beter in haar spel. De pass lag goed, er werden mooie rally’s gespeeld en met vlagen een goed spel. De derde set werd redelijk makkelijk gewonnen met 25-16. De vierde set wilde de Dames uit Panningen ook graag meenemen. Er werd goed begonnen, maar wederom kwamen de dames in een dal moment waardoor er weer flink werd geknokt om bij te komen. Dit mocht helaas niet baten. Ook de vijfde set waarin de scheidsrechters weer op zoek moesten naar hun bril werd afgegeven. Helaas de winst uit eigen hand gegeven. Met vlagen goed en mooi volleybal, maar dat bleek helaas niet genoeg.

Er wordt weer hard getraind de komende week voor de thuiswedstrijd tegen Vollingo. Komen jullie de dames uit Panningen thuis naar de overwinning juichen? Om 19.00 uur spelen ze in de Piushof.