Heren 1 naar volgende bekerronde

03/11/2019 - Heren 1

Zondag 3 november begon voor de heren van Olympia het bekertoernooi. Door de vele aanmeldingen dit seizoen moesten de heren van Olympia al in de 1e ronde aantreden.
In de eerste wedstrijd was VCE/PSV uit Eindhoven de tegenstander. De Eindhovenaren begonnen met een sterke serve en Olympia stond daardoor meteen onder druk. Gaandeweg kwamen de Panningenaren onder de servedruk vandaan. Zelfs met slordig spel pakte Olympia de eerste set. Ook in set twee bleef het erg slordig aan Panningse zijde. PSV had de flow te pakken en walsten eenvoudig over Olympia heen. Aangezien er maar 2 sets worden gespeeld in de beker, bleef Olympia steken op 1-1.
Mede door het verrassende resultaat van VCE/PSV tegen Av Flash, de tweede tegenstander in de poule, is één setje voor de Panningenaren voldoende om de volgende ronde te bereiken. De bezoekers uit Arcen leken tegen Olympia de klap van de vorige wedstrijd nog niet te boven. De heren van Olympia waren wel scherp en deelden vooral aanvallend harde klappen uit. Door de eerste set overtuigend te winnen, was plaatsing voor de volgende al een feit. Zo gretig als de Panningenaren waren in de eerste set tegen Av Flash, wilden ze ook de tweede set binnenhalen. Het niveauverschil werd wat kleiner, maar Olympia bleef steeds de bovenliggende partij. Nipt werd de set gewonnen en daarmee werd het 2-0 in Pannings voordeel.
Op zondag 26 januari 2020 zal Olympia het bekertoernooi voortzetten.