VC Olympia D1 tegen Havoc D1

09/11/2019 - Dames 1

Na de winst van afgelopen zaterdag begonnen we de wedstrijd na een peptalk van Eric vol
goede moed. Na een wat moeilijke start kwamen we op gang en ging het gelijk op. De rally’s
duurden vrij lang want aan beide kanten werd er heel hard gewerkt. Helaas mocht het voor
ons niet baten en de dames van Havoc maakten net wat puntjes meer op het einde van de
set die we verloren met 22-25.
De tweede set kwamen we niet goed op gang en maakten veel persoonlijke fouten. Spijts de
wissels konden we het spel niet naar ons toe trekken en we verloren die set met 17-25.
Na een bemoedigend praatje begonnen we vol goede moed aan de derde set. Wellicht
dachten de dames van Havoc dat de winst binnen handbereik lag maar daar staken wij een
stokje voor. We vochten als een team voor elk punt, Lian haalde de meest onmogelijke
ballen van de grond en Jaydee mepte er op los. We wonnen die set dan ook overtuigend
met 25-15.
De toon was gezet en we gingen op dezelfde voet door en mede door een paar killing bloks
van Teddy en Evy en puike aanvallen van Josien en Vivian haalden we de vierde set ook
binnen met 25-21.
We waren van een 0-2 achterstand terug gekomen en wilden de lijn doorzetten naar een 3-2
overwinning. Ivon zorgde gelijk voor een voorsprong met een goede servicebeurt en
iedereen vocht voor elk punt. Havoc kwam nog even wat bij maar het mocht niet baten want
wij waren niet meer te stoppen en wonnen de set met 15-11.
Volgende week spelen we uit op 16 november tegen Hyundai Peter Janssen Stravoc D1 om