Spanning en sensatie leiden tot mooie prestatie

18/01/2020 - Dames 1

Na een lekkere winterstop stond de eerste wedstrijd van 2020 weer op het programma, dit maal tegen Thor. Waar de uitwedstrijd onnodig met 3-2 werd verloren hadden de dames dus iets recht te zetten. Lian kneep er tussen de warming up tussen uit om thuis verder te zieken. Met dit keer geen scheids die het even niet wist, gingen de dames van start. Het was een goede start!

De eerste twee sets was de servicedruk hoog vanuit de Panningse kant. Er werd goed verzorgt en voor elkaar gevochten. Ayaka liet zien dat ze de afwezigheid van Lian goed kon oppakken en bracht de servicepass netjes. In de tweede set stonden de dames met 11-21 voor. Dit betekende een aantal (grijze) wissels. Alle ‘oudjes’ eruit en de jonkies mochten het afmaken.

De derde set kregen de dames uit Thor meer grip door slimmer te gaan spelen. Onze dames hadden daar moeite mee en moesten helaas op het laatst de set uit handen geven.
Een 3-2 stond niet weer op de planning dus de dames moesten even gas bij geven. Dit werd netjes gedaan. Mede door de mooie duikbal van Judith die ongeveer een meter van haar hand stuitte konden we doorspelen en zo uiteindelijk de set binnen halen.

Volgende week spelen we uit in Gouda. Door de verrassende uitslagen in de poule, zijn alle puntjes welkom die we binnen kunnen slepen komende zaterdag!