Makkelijke middag voor VC Olympia Heren 1

26/09/2020 - Heren 1

VC Hero HS2 – VC Olympia HS1: 0-4
Het was zaterdag 26 september, voor de heren van VC Olympia stond de eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. De tegenstander voor die dag was VC Hero uit Herten. Dit was geen onbekende voor de heren uit Panningen, in de voorbereidingen hebben ze elkaar ook al eens getroffen. Vanaf het begin van de eerste set domineerde de heren uit Panningen. Een hoge servicedruk zorgde er voor dat de mannen van Hero niet aan hun spel toe kwamen. Wat resulteerde op een stand van 18-25 in het voordeel voor VC Olympia. De tweede set was een kopie van de voorgaande set. Het scorebord toonde 22-25 voor de uitploeg.
In de derde set begon Hero de servicepass onder controle te krijgen en antwoorde direct met een voorsprong. De ploeg uit Panningen herpakte zich met een sterk en degelijk spel en haalde de winst binnen met 17-25.
De heren uit Panningen waren gebrand om de volle punten mee naar huis te nemen maar wisten dat ze het niet cadeau zouden krijgen. In de begin fase van de vierde set, leidde de thuisploeg. Dit werd door een goede service serie van Maikel omgebogen voor de uit spelende ploeg. De set werd clean beëindigd met 20-25. Het resultaat: een 4-0 winst voor VC Olympia.