Olympia heren 1 wint zware thuiswedstrijd

09/10/2022 - Heren 1

Deze zaterdag mochten de heren van Olympia heren 1 het thuis opnemen tegen de heren van Saturnus/Hendriks Coppelmans heren 1 uit Uden. Tijdens het inspelen leek het er al op een zware tegenstander voor de Panningse heren te worden. En dit kwam meteen tot uiting in de eerste set waar Panningen door eigen slecht spel en zeer sterke aanvalskracht van de tegenstander meteen flink achter kwam te staan, na aan het einde van de set flink terugvechten werd de set afgegeven met een eindstand van 21-25. In de tweede set hadden de Olympia heren iets meer controle over het spel en begon het eigen spel beter op gang te komen, hoewel de set nog steeds zeer zwaar was werd deze toch binnengesleept met een eindstand van 28-26. In de derde set stond de hoofdaanvaller van Uden er in het begin naast waardoor er snel een voorsprong werd opgebouwd door de mannen van Olympia, en toen de aanvaller terug erin kwam was het al te laat voor Uden en werd de set gewonnen door Panningen met een stand van 25-19. De laatste set volgde dezelfde lijn als de vorige twee waarin Panningen door hard werk de set kon winnen met een stand van 25-23. Hiermee de wedstrijd winnende met een 3-1 stand voor de heren van Olympia.