VolleybalPlein Noord-Limburg

22/06/2017

In het nieuwe seizoen is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan de trainingen van het VolleybalPlein Noord-Limburg. Deze trainingen zijn voor spelers en speelsters in de regio, vanaf 11 jaar, die naast redelijke tot goede basisvaardigheden op volleybalgebied, ook over een flinke portie motivatie en inzet beschikken. Het doel van deze trainingen is om de volleybalkwaliteiten verder uit te breiden naar een hoger niveau.

Aan deze trainingen mogen speelsters uit de hele regio mee doen. Met het stoppen van de regiotrainingen heeft de bond dan ook aangegeven dat de spelers en speelsters die daar aan deel (willen) nemen, terecht kunnen bij de opleidingsinitiatieven die er zijn in de regio, Hier hoort ook het VolleybalPlein Noord-Limburg bij.

De trainingen voor de jongens zijn op zondagmorgen en voor de meisjes op maandagavond en staan onder leiding van respectievelijk Kees Bosch en Mat Goossens. Twee trainers die hun ervaring over kunnen brengen naar de jeugd om de mogelijkheden die aanwezig zijn er uit te halen.

Voor meer informatie kun je mailen naar volleybalplein@outlook.com. Je ontvangt dan spoedig de gevraagde informatie.