Beste sportvrienden en -vriendinnen

17/09/2017

Allereerst hoop ik dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad.
De trainingen zijn weer begonnen en de nieuwe kompetitie staat voor de deur.
Als nieuwe voorzitter wil ik jullie hierbij veel succes toe wensen en ik hoop dat het wordt wat jullie er van verwachten. Maar denk er aan: het plezier in volleybal staat voorop, dan komen de prestatie vanzelf!
Er zijn veel wijzigingen geweest in een groot aantal teams. Ik hoop dat iedereen hier mee kan leven. Het is namelijk ieder jaar een grote klus voor de TC-commissie om dit voor elkaar te krijgen, en het dan ook nog voor iedereen goed te doen.
Ik wens iedereen, spelers speelsters scheidsrechters en alle andere vrijwilligers van onze vereniging heel veel plezier en veel succes toe het komend seizoen.
Om de vereniging wet beter te leren kennen, wat tot nu toe al aardig begint te lukken, zal ik proberen om met elk team mee te gaan naar een uitwedstrijd. Ik denk dat ik daar wel twee kompetities voor nodig heb. Ik ben namelijk heel erg benieuwd wat er allemaal leeft onder onze leden. En hoe onze teams bij andere verenigingen ontvangen worden.
Nieuw dit jaar is dat we het idee hebben om bij alle thuiswedstrijden van heren 1 en dames 1 lootjes te gaan verkopen onder de toeschouwers. Hier zal dan na iedere wedstrijden een mooi prijsje tegenover staan.
Dus ik zou zeggen: zet hem op en maak er een geweldige kompetitie van, zowel binnen als buiten het veld.
Als laatste wil ik nog benadrukken: zijn er vragen of zit je ergens mee meld je bij het bestuur of bij mij en we proberen het op te lossen.
We zien elkaar vast wel een keer in de sporthal!

Bert Kusters, jullie trotse voorzitter