Mirthe Salden Jeugdspeelster van de maand zaterdag 9 februari 2019.

06/02/2019

Vandaag mag Mirthe als jeugdspeelster van de maand aanwezig zijn bij de wedstrijd van Dames 1 tegen Merkala Zaanstad D1. Na eerst de voorbereiding en warming up meegemaakt te hebben mag ze met haar service en daaropvolgende rally de wedstrijd in gang zetten.
Mirthe is sinds november 2013 officieel lid van onze vereniging. Ze is begonnen in niveau 2. Vervolgens groeide ze jaarlijks mee met de CMV-niveaus. Vanaf niveau 6 ging het snel met Mirthe. Na een half jaar in niveau 6 gevolleybald te hebben, maakte ze een jaar geleden de overstap naar de C-jeugd. In de C-jeugd vormt ze met haar voormalige teamgenoten van niveau 6 en drie jongens een team. Met dit team is ze in de eerste competitiehelft kampioen geworden. Nu speelt ze met haar team in de hoofdklasse bij de jongens C.
In de Jongens C1 heeft Mirthe haar uitdaging gevonden. Ze wil namelijk niet onderdoen voor de jongens en andere meiden in haar team. Daarom doet Mirthe iedere training hard haar best om met sprongen vooruit te gaan. Zo heeft ze al laten zien dat ze beschikt over een goede passing. Zelfs de moeilijkste ballen probeert Mirthe van de grond te halen en deze richting het net te brengen. Aan de aanval en bovenhandse serve wordt nog gewerkt, maar aan haar motivatie zal het niet liggen. Daarnaast zorgt Mirthe met haar grapjes en enthousiasme ervoor dat er een gezellige sfeer is binnen haar team.
Mirthe blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd!