Sofie Wilms Jeugdspeelster van de maand zaterdag 30 maart wedstrijd VC Olympia D1 – Inter Rijswijk D1.

26/03/2019

Zaterdag 30 maart mag Sofie als jeugdspeelster van de maand de hele voorbereiding meemaken van de wedstrijd van Dames 1 tegen Inter Rijswijk D1. Na de voorbespreking mag ze samen met Dames 1 de warming up doen. Zij mag vervolgens met haar service en daar op volgende rally de wedstrijd in gang zetten.
Sofie is sinds september 2013 officieel lid van onze vereniging. Ze is begonnen in niveau 2. Vervolgens groeide ze jaarlijks mee met de CMV-niveaus. Vanaf niveau 6 ging het snel met Sofie. Na een half jaar in niveau 6 gevolleybald te hebben, maakte ze in januari 2018 de overstap naar de C-jeugd. In de C-jeugd vormt ze met haar voormalige teamgenoten van niveau 6 en drie jongens een team. Met dit team is ze in de eerste competitiehelft kampioen geworden. Nu speelt ze met haar team in de hoofdklasse bij de jongens C.
In de Jongens C1 heeft Sofie haar uitdaging gevonden. Ze wil namelijk niet onderdoen voor de jongens en andere meiden in haar team. Daarom doet Sofie iedere training goed haar best. De bovenhandse en onderhandse techniek heeft ze al aardig onder de knie. Momenteel traint ze hard om vanuit een sprong te aanvallen. Daarnaast zorgt Sofie met haar aanstekelijke lach voor gezellige en ontspannen sfeer binnen haar team.
Sofie blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd!