Jeugdspeler van de maand Jesney Leenders zaterdag 8 februari 2020

05/02/2020

Zaterdag 8 februari mag Jesney als jeugdspeelster van de maand de wedstrijd van VC Olympia D1 tegen VC WIK Groot-Ammers D1 van dichtbij meemaken.
Na de voorbereiding en warming up meegedaan te hebben mag ze met haar opslag en opvolgende rally de wedstrijd in gang zetten.

Jesney is vanaf 1 februari 2018 officieel lid geworden van onze vereniging. Daarvoor heeft ze al enkele trainingen meegetraind met de Meisjes C. Dit is haar 2e wedstrijdseizoen bij de Meisjes C. Ze heeft dus al de nodige ervaring op kunnen doen vorig jaar. Dit jaar kon ze dan ook samen met een aantal andere ervaren spelers, de nieuwe spelers wegwijs maken bij de C. Jesney komt gemotiveerd naar de training en wil graag steeds beter worden. Vooral in het positiespel en aanvallen heeft ze veel bijgeleerd. Ze is aanvallend dan ook vaak succesvol in de wedstrijden. Haar bovenhandse service gaat goed. Ze is nu aan het leren om ook slim te spelen in een wedstrijd en de gaatjes bij de tegenstander op te zoeken. De gezelligheid binnen het team is voor Jesney wel belangrijk. Geconcentreerd tijdens de wedstrijden en gezelligheid vooraf en erna. Jesney blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd!