Jeugdspeelster van de maand Juul Aendekerk zaterdag 14 maart 2020

11/03/2020

Zaterdag 14 maart mag Juul als jeugdspeelster van de maand de wedstrijd van VC Olympia D1 tegen Hyundai P Janssen Stravoc D1 van dichtbij meemaken.
Na de voorbereiding en warming up meegedaan te hebben mag ze met haar opslag en opvolgende rally de wedstrijd in gang zetten.

Juul is vanaf september 2015 officieel lid geworden van onze vereniging. Ze heeft eerst ervaring opgedaan bij het Cool Moves Volleybal en daar veel basistechniek geleerd. Dit seizoen heeft ze de overstap naar C jeugd gemaakt. Ze vond het wel spannend, maar ook weer een hele nieuwe uitdaging. In een keer met 6 spelers in het veld staan, blokken, achter het blok zitten, een groter veld, maar…
Juul heeft in de C al veel bijgeleerd. Ze weet steeds beter waar ze moet staan in het veld en ook het verdedigen en passen gaat haar al goed af. Ze probeert de tips die ze krijgt toe te passen tijdens de wedstrijd en laat zich in de wedstrijden goed horen. Haar bovenhandse service gaat haar goed af en daar heeft ze dan ook al veel puntjes mee gescoord. Nu is ze vooral hard aan het oefenen in de trainingen op de aanval en dan vooral de aanvalspas én dus ook springen, zodat de ballen ook naar beneden gaan.
Juul blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !