Dees van der Velden jeugdspeelster van de maand oktober.

02/10/2018

Zaterdag 6 oktober mag Dees als jeugdspeelster van de maand de wedstrijd van Dames 1 in gang zetten.
Dees is sinds september 2014 officieel lid van onze vereniging. Ze is begonnen in niveau 3. Via niveau 4 en 6 heeft ze afgelopen januari de overstap gemaakt naar de C-jeugd. Vanuit niveau 6 heeft Dees de overstap gemaakt naar de Jongens C1. Met haar voormalige teamgenoten van niveau 6 en drie jongens vormt ze nu een team.
In de Jongens C1 heeft Dees haar uitdaging gevonden. Ze wil namelijk niet onderdoen voor de jongens in haar team. Daarom zal ze nooit zomaar een training overslaan. Zelfs als Dees zich niet zo lekker voelt, wil ze komen trainen. Door deze instelling heeft Dees een goede basis kunnen leggen voor haar aanval. Mede door haar lengte slaat ze met gemak een bal over het net. Het geheime wapen van Dees is haar serve. Als ze de juiste slag te pakken heeft, dan serveert ze de punten voor haar team gemakkelijk bijeen.
Dees blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd!