Geweldige cheque Spek-de-kas actie Jumbo Panningen.

04/11/2018

Op zondag was de feestelijke uitreiking van de cheques van de Spekdekas-actie van Jumbo Harald&Ilse van Beek in Panningen. Maar liefst 106 verenigingen en scholen hebben 8 weken vouchers verzameld om een zo groot mogelijk bedrag op te halen.
Vc Olympia deed ook mee. En hoe. Doordat vele leden en andere ‘aanhangers’ van de vereniging massaal voucher in box 10 gedaan hebben is er een geweldig bedrag voor de vereniging bijeen gespaard.
Bij de uitreiking mocht het bestuur een cheque van maar liefst €614,40 in ontvangst nemen!! Iedereen die VC Olympia een warm hart toegedragen heeft middels het inleveren van vouchers heel erg bedankt!
Maar dat was nog niet alles. Zo kon iedere deelnemer ook een vlog insturen. Dat hebben wij natuurlijk ook gedaan. Als extra verrassing bij de uitreiking kregen de beste 3 vlogs ook een prijs. En wat bleek: onze vlog was de nummer 2 en dat leverde nog eens € 100,00 op! Kevin Moonen, de maker van de vlog, bedankt voor jou inzet hiervoor. En natuurlijk ook dank aan alle andere die een rol in de vlog gespeeld hebben.
Harald en Ilse van Jumbo Panningen: hartstikke bedankt dat jullie zo’n warm hart hebben voor het verenigingsleven in Peel en Maas. Dank jullie wel voor deze geweldige actie!!