Goed begin VC Olympia HS1

21/09/2021

VC Olympia HS1 – Tupos HS2
4-0

Afgelopen weekend stond de start van het volleybal seizoen op de kalender. Dit jaar ving het seizoen aan met de Peel en Maas derby tussen VC Olympia HS1 en Tupos HS2.
De eerste set begon wat zenuwachtig en misten de mannen van Olympia zo nu en dan net de scherpte en energie om iedere bal van de grond af te halen. Echter, met een goede service-druk en enkele mooie punten, viel de eerste set van het seizoen ten prooi voor Panningen: 25-18. Na deze lekkere start, begon de motor wat soepeler te draaien aan bij de thuisploeg. Wederom waren enkele mooie service reeksen een belangrijk onderdeel van het spel. Mede hierdoor kwam er meer energie in het spel, en werd ook de tweede set in Panningen gehouden: 25-10. In de derde set kwam Olympia weer goed uit de startblokken door een goede service reeks van Robin. Hierdoor kregen de Panningse heren wat lucht voor enkele kleine dipjes en werd ook deze derde set over de streep getrokken: 25-15. De vierde set werd gekenmerkt door vermoeidheid aan beide kanten. Ook nu werd het er een goed begin gemaakt door een mooie service reeks. Door een gedegen vervolg werd de laatste set ook gewonnen door de heren van Olympia: 25-13, en werd de eindstand bepaald op 4-0.
Na deze goede seizoens-opener, word er volgende week afgereisd richting Maastricht, waar de strijd tussen Fyrfad HS1 – VC Olympia HS1 beslecht zal worden.