Jasmijn Kuijpers Jeugdspeelster van de maand zaterdag 17 november 2018.

13/11/2018

Zaterdag 17 november mag Jasmijn als jeugdspeelster van de maand de hele voorbereiding van Dames 1 op de wedstrijd tegen Sliedrecht Sport D2 meemaken. Na de voorbespreking en warming up mag ze met haar service en daaropvolgende rally de wedstrijd in gang zetten.
Jasmijn is sinds januari 2014 officieel lid van onze vereniging. Ze is begonnen in niveau 2. Na een half jaartje volleyballen is ze naar niveau 3 gegaan. Via niveau 4 en 6 heeft ze afgelopen januari de overstap gemaakt naar de C-jeugd. Vanuit niveau 6 heeft Jasmijn de overstap gemaakt naar de Jongens C1. Met haar voormalige teamgenoten van niveau 6 en drie jongens vormt ze nu een team.
In de Jongens C1 heeft Jasmijn haar uitdaging gevonden. Ze wil namelijk niet onderdoen voor de jongens en andere meiden in haar team. Daarom zal ze nooit zomaar een training overslaan. Door deze instelling heeft Jasmijn een goede basis kunnen leggen voor haar volleybaltechnieken. Mede door haar lengte slaat ze met gemak een bal over het net, maar daarbij vergeet ze af en toe nog te springen. Wanneer ze dit onder de knie heeft, zullen veel van haar aanvallen direct een punt opleveren voor haar team. Door nu op een hogere net te trainen gaat dit al stukken beter, want dan moet er wel gesprongen worden.
Jasmijn blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd!