Jeugdspeelster van de maand Bente van de Goor zaterdag 16 December 2017

12/12/2017

Zaterdga 16 december is Bente van de Goor jeugdspeelster van de maand bij de wedstrijd van Dames 1 tegen VCN D3. Zij mag dan de hele voorbereiding, voorbespreking en warming up, van Dames 1 meemaken. Vervolgens mag zij met haar zijn opslag en daar uit volgende rally de wedstrijd in gang zetten.
Bente is vanaf november 2012 officieel lid geworden van onze vereniging. Bente is haar eerste seizoen gestart in niveau 2 en heeft ze daarna elk niveau doorlopen. Mede door Bente is haar team in seizoen 15-16 en afgelopen seizoen zelfs 3x kampioen geworden, N4 hoog, N5 hoog enN6 hoog. Hierdoor is in het begin van dit seizoen de uitdaging groter geworden en is de overstap gemaakt naar de C jeugd. Ook tijdens deze competitie blijkt dat ze zich goed staande houden en het ziet ernaar uit dat ze een mooie 2e plek kunnen bemachtigen in deze poule, waardoor de lat weer iets hoger gelegd kan worden.
Bente heeft maar zelden een training gemist waaruit blijkt dat zij zeer gemotiveerd en gedisciplineerd is om te leren. Zij probeert alle tips en adviezen gelijk te gebruiken om het volleybal goed aan te leren. Bente zal een goede volleyballer te worden waar de club nog veel plezier mee kan beleven.
Bente; een fijne avond en hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !