Jeugdspeelster van de maand Yasmine Oumouzoun zaterdag 3 Februari 2018.

28/01/2018

Zaterdag 3 februari is Yasmine jeugdspeelster van de maand bij Dames 1. Zij mag de hele voorbereiding van Dames 1 op de wedstrijd tegen Eetcafé ’t Centrum Thor D1 meemaken. Na de voorbespreking en warming up mag zij met haar opslag en daaropvolgende rally de wedstrijd in gang zetten.
Yasmine is vanaf Oktober 2013 officieel lid geworden van onze vereniging. Yasmine is haar eerste seizoen gestart in niveau 2, gevolgd door een seizoen niveau 3 en heeft ze laten zien dat nog een niveau hoger zeker haalbaar was waardoor de overstap naar N4 in de 2e helft een logische keuze was . Ook hier laat Yasmine zien dat ze de trainingen goed gebruikt om haar volleybal-skills uit te breiden, zodat de overstap naar N6 gemaakt kan worden. Beginnen in N6 Laag en eindigen als kampioen in N6 hoog, betekent dat er meer uitdaging nodig is en dus wordt de overstap gemaakt naar de C jeugd. Ook hier laat Yasmine zien dat zij samen met haar team genoeg heeft geleerd om 2e te worden en staan Yasmine en haar team weer een klasse hoger ingedeeld.
Yasmine is bijna alle trainingen present en laat zien dat ze graag dingen bij wil leren door zich open, leergierig en actief op te stellen. Ze heeft goede groei laten zien met haar pass en ook de bovenhandse service heeft ze al goed onder de knie. Yasmine met deze inzet blijf je je ontwikkelen als volleybalster en zullen we nog veel plezier beleven aan je spel. We hopen vanavond op een spannende mooie wedstrijd en wensen jou veel plezier vanavond!