Jeugdspeler van de maand Dani Janssen zaterdag 6 april 2024

03/04/2024

Dani mag zaterdag 6 april als jeugdspeelster van de maand de wedstrijd van Dames 1 tegen Ledûb Dames 2 van dichtbij meemaken en in gang zetten met haar service.
Dani is in augustus 2020 officieel lid geworden van onze vereniging. Ze is begonnen met trainen bij niveau 1 waar ze met veel plezier ging oefenen met vangen en gooien, serveren en toetsen. Ze was al snel toe aan een hoger niveau. Ze bewoog goed in het veld en ze was fanatiek. Dus in haar 2e seizoen ging ze al naar niveau 3. Lekker toernooitjes spelen en oefenen met bovenhands spelen. Maar ook dat was na 1 seizoen niet meer toereikend. Dus ging ze in seizoen 22/23 competitie spelen in niveau 4. Het passen had ze goed onder de knie, maar met bovenhands spelen moest nog goed geoefend worden. Het 3x spelen werd hier belangrijk en dan vooral het passen naar de set-upper. Ze werd dat seizoen de 1e helft met haar team meteen 2e na veel spannende en leuke wedstrijden. De tweede helft ging nog beter en werd ze met haar team kampioen! Dus dit seizoen was een nieuwe uitdaging nodig en ging ze competitie spelen in niveau 6 samen met 2 vriendinnen en 3 jongens. Ze speelden veel spannende wedstrijden en er werd veel gelijk gespeeld. Nu speelt ze met al haar vriendinnen nog een helft in niveau 6. Ze laten mooi samenspel zien en er wordt veel 3x gespeeld. Super om te zien! Dani is er bijna altijd op de trainingen en is heel leergierig en actief in het veld. Haar passing naar de set-upper is altijd prima en ook het bovenhands spelen gaat steeds beter. We zijn hard aan het oefenen om de bovenhandse service onder de knie te krijgen. Haar aanvalspas gaat al goed en ook het aanvallen oefent ze met heel veel plezier. Ze is ook hulptrainer bij de trainingen aan de kids van niveau 1. Dit doet ze met veel plezier en laat wel zien dat volleybal heel belangrijk voor haar is.
Dani blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes zaterdagavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !