Jeugdspeler van de maand Izzi Idrissi Dafali zaterdag 3 februari 2024

31/01/2024

Izzi mag zaterdag 3 februari als jeugdspeelster van de maand de wedstrijd van Dames 1 tegen Sliedrecht Sport DS3 in gang zetten.
Izzi is in november 2022 officieel lid geworden van onze vereniging. Ze is begonnen met trainen bij niveau 3 waar ze hard ging oefenen met toetsen, serveren en bovenhands spelen. Ze wilde het hééél graag goed doen en oefende dan ook hard tijdens de trainingen, waarbij ze het ook fijn vond om even individueel te oefenen. De vond het heel fijn om te horen wat er goed ging. Ze is tijdens de trainingen heel leergierig en is super beweeglijk in het veld. Na een half jaartje trainen was ze klaar voor niveau 4. Nu werd ook het bovenhands spelen heel belangrijk, want de 3e bal moest er bovenhands overheen gespeeld worden. Hierbij moest de techniek nog wel wat groeien, maar het passen ging Izzi al goed af. Ze werd met haar team in de 2e helft van seizoen 22-23 meteen kampioen! Super mooi en dus toe aan een nieuwe uitdaging in niveau 5. Dit seizoen heeft ze de 1e helft veel spannende wedstrijden gespeeld en is ze met haar team 2e geworden. Ook een heel knap resultaat, want bij niveau 5 mag er niet meer gevangen worden. Ze moeten proberen de bal in 3x over het net te spelen, want dat levert extra punten op. Dit deden ze al heel goed. Nu in de 2e helft is ze gaan spelen in niveau 6. Hier mag eindelijk bovenhands geserveerd worden. Izzi oefent dit heel goed in de trainingen en de bovenhandse service gaat dan ook al vaak goed over het net. Het aanvallen wordt bij niveau 5 en 6 steeds belangrijker. Ze oefent de aanvalspas en de aanvalsslag dan ook super hard tijdens de trainingen. Daarbij zie je haar groeien in haar techniek en vertrouwen. De bovenhandse techniek en daarbij de kracht om de bal ver in het veld te spelen kan nog groeien. Ze luistert super goed naar de trainers en probeert meteen toe te passen wat er gezegd wordt. Ze heeft het tijdens de trainingen ook heel gezellig met de meiden van niveau 5 en 6, wat zeker ook heel belangrijk is. Volleybalplezier staat voorop en dat zit bij Izzi wel goed!
Izzi blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes zaterdagavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd!