Jeugdspeler van de maand Jans van Hertum zaterdag 9 november 2019

09/11/2019

Zaterdag 9 november mag Jans als jeugdspeler van de maand van dichtbij de hele voorbereiding van Dames 1 op hun wedstrijd tegen Havoc D1 meemaken. Ook mag ze met haar service de wedstrijd in gang zetten.
Jans is vanaf januari 2017 officieel lid geworden van onze vereniging. Jans heeft dit seizoen de overstap naar C jeugd gemaakt. Wel spannend, maar ook weer een hele nieuwe uitdaging.
Jans komt altijd gemotiveerd naar de training en wil graag dingen bijleren. Ze luistert goed naar de aanwijzingen en tips die ze krijgt. Haar onderhandse service is prima in orde. Ze is nu hard aan het oefenen op haar bovenhandse service, want ze wil deze kunnen gebruiken in de wedstrijden. Ook de aanval wordt hard geoefend en dan vooral de aanvalspas en dus springen, zodat de ballen ook naar beneden gaan. Het onderhands spelen naar de set-upper gaat goed vooruit. Ze krijgt de bovenhandse ballen al goed achter in het veld bij de tegenstander. Jans blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !