Jeugdspeler van de maand Mandy Rutten zaterdag 19 november 2022

16/11/2022

Op zaterdag 19 november mag Mandy als jeugdspeelster van de maand de Dames 1 wedstrijd tegen Klaverblad / HHC D1 in gang zetten. Mandy is 20 augustus 2018 officieel lid geworden van onze vereniging. Ze is als 6-jarige met volleyballen begonnen in niveau 1. Daar heeft ze met haar teamgenoten veel 1e plaatsen bij de toernooien gehaald. De techniek van het toetsen en serveren had ze al snel onder knie en zorgde ervoor dat ze naar niveau 2 kon. Ook hier werden veel 1e plaatsen gehaald. Ze was leergierig op de training en luisterde goed naar de tips en uitleg van de trainers. Het seizoen daarna ging ze in niveau 3 spelen. Nu moest de 1e bal verplicht getoetst worden en het gericht serveren werd steeds belangrijker. Dit zat bij Mandy wel goed. Vorig seizoen ging ze in niveau 4 spelen en ze kreeg de door de set-upper opgegooide ballen bovenhands goed over het net. Ze ging als een speer met haar team in de competitie en werd de 1e & 2e helft van het seizoen kampioen met haar team! Mandy is er altijd op de trainingen en doet fanatiek mee. Het bovenhands serveren en de aanvalspas zijn we goed aan het oefenen. Ze vindt dit geweldig om te doen.
Mandy heeft de pass al goed onder controle zodat het 3x spelen al vaak al heel goed lukt. Er mag niet meer gevangen worden en het spelletje wordt dus sneller, want de bal kan ook in één keer terugkomen. Alle technieken komen nu aan bod: passen, bovenhands spelen, aanvallen en blokken. Mandy let, met haar teamgenoten, dan ook goed op in het veld en ze zijn de competitie goed gestart met 8 gewonnen wedstrijden en 4x een gelijkspel. Ze staan dan ook 1e in hun poule.
Mandy blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes zaterdagavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !