Jeugdspeler van de maand Quinn Manders zaterdag 28 januari 2023

28/01/2023

Zaterdag de tweede jeugdspeler van de maand bij de heren. Quinn mag als jeugdspeler van de maand de Heren 1 wedstrijd tegen VC Athos’70 / VC Trivia HS1 in gang zetten.
Quinn is in september 2021 officieel lid geworden van onze vereniging. Hij is begonnen met trainen bij niveau 4. Heel fijn voor de weinige jongens die er al waren, dat er een jongen bij kwam. Hij was super fanatiek en wilde heel graag alles goed doen. Hij legde de lat heel hoog voor zichzelf. Hij ging dan ook voor alle ballen en oefende veel. Het toetsen had hij al best snel onder de knie. Ballen vangen was totaal geen probleem, hij vloog over het veld en probeerde de moeilijkste ballen te vangen. Ook het serveren had hij snel onder de knie evenals het bovenhands spelen. Hij was er dan ook aan toe om wedstrijden te gaan spelen bij niveau 4. Hij wist zowel de 1e helft van seizoen 2021-2022 als de tweede helft kampioen te worden met zijn team.
Quinn is er bijna altijd op de trainingen en ook hier duikt en schuift hij over het veld om de ballen te spelen. Er wordt vanaf vorig seizoen goed geoefend met de aanvalspas en het aanvallen. De aanvalspas zit er al goed in en ook het aanvallen tijdens de trainingen vindt hij geweldig om te doen. Quinn speelt dit jaar in niveau 5, waar het 3 keer spelen heel belangrijk is. Er mag niet meer gevangen worden en het spelletje wordt dus sneller, want de bal kan ook in één keer terugkomen. Alle technieken komen nu aan bod: passen, bovenhands spelen, aanvallen en blokken. Ook het bovenhands serveren wordt al druk geoefend, want dat mag vanaf niveau 6 gedaan worden. En dat bovenhands serveren vindt hij mega leuk om te doen, het gaat hem dan ook goed af. Quinn en zijn team zijn de competitie dit seizoen in niveau 5 gestart en daar 2e geworden na een spannende strijd om de koppositie in de poule. Ook de 2e helft speelt hij in niveau 5 met nog 2 andere jongens en 2 meiden. Daar zijn ze goed begonnen met 3 overwinningen en een gelijkspel.
Quinn blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleyballer. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !