Liz Zelen Jeugdspeelster van de maand zaterdag 18 maart

15/03/2018

Zaterdag 18 maart mag Liz als jeugdspeelster van de maand van dichtbij de wedstrijd van Dames 1 tegen Havoc Dames 1 mee maken. Na de wedstrijdbespreking en de warming up mag ze met haar opslag en de daaropvolgende rally de wedstrijd in gang zetten. Na de rally mag ze vanaf de bank alles van dichtbij volgen.

Liz is vanaf November 2016 officieel lid geworden van onze vereniging. Liz heeft haar eerste volleybal ervaring reeds in 2011 genoten, maar na een tussenstop, is haar keuze toch weer op het volleybal gevallen. Ze liet tijdens de eerste trainingen al meteen zien dat ze het balgevoel nog niet was verloren. Om de rest van de techniek zich weer eigen te maken is ze gestart in Niveau 5. Aan het begin van dit seizoen heeft Liz de overstap naar de C jeugd gemaakt en doet Liz het, samen met haar teamgenootjes, zeker niet slecht. Ze werden de eerste helft zelfs 2e in de poule. De uitdaging ligt momenteel een klasse hoger.
Liz heeft maar zelden een training gemist waaruit blijkt dat zij zeer gemotiveerd en gedisciplineerd is om te leren. Zij probeert alle tips en adviezen gelijk te gebruiken om het volleybal goed aan te leren. Als ze zo door gaat zal Liz een goede volleybalster worden waar de club nog veel plezier mee kan beleven.
Liz; een fijne avond en hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !