Niels van den Berg jeugdspeler vd maand zaterdag 25-11-2017.

20/11/2017

Zaterdag 25-11-2017 is Niels van den Berg jeugdspeler vd maand bij de wedstrijd van Heren 1 tegen Civitas H1.
Hij mag dan de hele voorbereiding, voorbespreking en warming up, van Heren 1 meemaken. Vervolgens mag hij met zijn opslag en daar uit volgende rally de wedstrijd in gang zetten.
Niels is vanaf November 2014 officieel lid geworden van onze vereniging.Niels is zijn eerste seizoen gestart in niveau 3 en daar liet hij zien dat hij het volleybal niet van een vreemde heeft. Zodoende mocht hij Niveau 4 zelfs overslaan en kon gelijk aan bij Niveau 5 zijn talent laten zien. Ook in dit niveau was de uitdaging niet groot genoeg en zodoende werd er na de eerste helft van het seizoen overgestapt naar niveau 6. Nadat zijn team alle concurrenten achter zich hebben gelaten, word het team zelfs kampioen. De eerste helft van dit seizoen wordt de uitdaging weer groter en mogen ze in de hoofdklasse van Niveau 6 meespelen en ook hier staan ze momenteel als eerste in de poule. Hou dit vooral vol en ondertussen gaan we werken aan alle technieken om een overstap te kunnen maken naar de C-jeugd.
Niels heeft de laatste 2 seizoenen maar 1 training gemist waaruit blijkt dat hij zeer gemotiveerd en gedisciplineerd is om te leren. Hij heeft aanleg en inzicht en probeert alle tips en adviezen gelijk te gebruiken om het volleybal goed aan te leren. Niels zal een goede volleyballer te worden waar de club nog veel plezier mee kan beleven.
Niels; een fijne avond en hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd !