Update Einde Seizoen

14/05/2020

Hallo volleybalvrienden,

Inmiddels is het seizoen ook officieel afgelopen, helaas iets anders dan dat we allemaal gewild hadden. Desondanks wil het bestuur van VC Olympia graag iedereen bedanken voor zijn of haar inzet dit seizoen, zowel op het veld als daarbuiten.

Naar aanleiding van de nieuwe ontwikkelingen van het kabinet zijn we als bestuur aan het kijken of we mogelijkheden hebben om buitenvolleybal te organiseren voor onze leden, mits hier voldoende animo voor is. Hiervoor zijn we ook nog in gesprek met de gemeente over wat er allemaal kan, dit in verband met de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Ook wordt gekeken of er een mogelijkheid is om alsnog een activiteit te organiseren voor de jeugd in plaats van het jeugdkamp, dat helaas door de corona-crisis niet kan doorgaan.
Hierover later meer.

Zoals het er nu naar uitziet mag volleyballen in de sporthal weer vanaf 1 september, mits het stappenplan dat de Nederlandse overheid heeft opgesteld goed doorlopen wordt. Ondanks de maatregelen zijn de technische commissies ook weer druk bezig met het maken van een teamindeling voor het volgende seizoen, zodat iedereen hopelijk in september weer met zijn of haar team binnen kan volleyballen. Zo zijn we blij om te melden dat Willem Schenkelaars vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Dames 1 zal zijn. Willem, woonachtig in het Brabantse Nuenen, heeft jarenlange ervaring als trainer, op bijna alle niveaus. Wij heten hem van harte welkom en wensen hem veel succes binnen de vereniging.

Tenslotte heeft VC Olympia, ook in een ingekort seizoen, alsnog een paar kampioenen weten af te leveren. Helaas hebben we deze niet tijdens een kampioensreceptie kunnen feliciteren maar we willen deze teams aan het begin van volgend seizoen nog graag een keer in het zonnetje zetten.

Nogmaals bedankt en we hopen iedereen volgend seizoen weer gezond en wel terug te zien.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VC Olympia