VC Olympia organiseert Volleybaldirect Open (NOJK) in sporthal Piushof in Panningen

04/04/2023

De Volleybaldirect Open (Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen) is het grootste jeugdtoernooi van ons land. Er wordt zowel bij jongens als bij meisjes gestreden om de nationale titel in één van de vier jeugdleeftijdscategorieën A, B, C en CMV N6.
Dit jaar mag VC Olympia, in samenwerking met de NEVOBO, op ZATERDAG 8 APRIL de organisatie van de finale op zich nemen in de categorie A-Jeugd, zowel Jongens als Meisjes. Dit is de topjeugd van Nederland. Vele van deze spelers/speelster spelen in de hoogste NEVOBO-competities van Nederland.
De wedstrijden zullen plaatsvinden in beide hallen van Sporthal Piushof te Panningen.
Deelnemende teams komen uit alle streken van ons land, o.a. uit Sneek, Assen, Apeldoorn, Sliedrecht. Ook mag Peelpush MA uit Meijel meedoen aan de finale. Er worden maar liefst 400 – 500 spelers/speelsters, begeleiders en toeschouwers verwacht.
De hele dag van 09.45 – 20.00 uur strijden de teams in de sporthal in Panningen voor de nationale eer in hun leeftijdscategorie!
De halve en finales zullen plaatsvinden vanaf 16:30 uur. Na afloop van de finales worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars.
Wilt u volleybal van de top-jeugd van Nederland zien, dan bent u zaterdag 8 april van harte welkom in Sporthal Piushof te Panningen.