Vera van Ophoven Jeugdspeelster van de maand zaterdag 8 december 2018.

06/12/2018

Zaterdag 8 december mag Vera als jeugdspeelster van de maand de hele voorbereiding van Dames 1 op de wedstrijd tegen VC Velden D1 meemaken. Na de voorbespreking en warming up mag ze met haar service en daaropvolgende rally de wedstrijd in gang zetten.

Vera is sinds november 2014 officieel lid van onze vereniging. Ze is begonnen in niveau 3. Vervolgens groeide ze jaarlijks mee met de CMV-niveaus. Vanaf niveau 6 ging het snel met Vera. Na een half jaar in niveau 6 gevolleybald te hebben, maakte ze in het begin van dit jaar de overstap naar de C-jeugd. In de C-jeugd vormt ze met haar voormalige teamgenoten van niveau 6 en drie jongens een team.
In de Jongens C1 ervaart Vera, net als andere speelsters, dat volleyballen toch een best moeilijk spelletje is. Ze leert snel, maakt grote sprongen en begint het spelletje al goed onder de knie te krijgen. Wanneer ze geconcentreerd blijft volleyballen, zal Vera tot veel in staat zijn. Op de training wordt hier hard aan gewerkt eveneens aan haar bovenhandse service. Hierin valt nog veel winst te behalen, maar vanavond gaat het haar zeker lukken om over het net te serveren!
Vera blijf je zo inzetten, dan gaan we als club nog veel plezier beleven aan jou als volleybalster. Veel succes vanavond bij het slaan van de eerste bal en een fijne avond. Hopelijk gaan we genieten van een mooie wedstrijd!